СКИНБУСТЕРИ (SKINBOOSTERS)

 

Скинбустерите представляват уникална концепция за подмладяване на кожата, проектирани с цел възстановяване на хидробаланса и подобряване на структурата, еластичността и плътността й. Те са продукти, които клинично доказано намаляват фините линии, причинени от уврежданията от слънцето и естествения процес на стареене, правейки кожата мека, изгладена и добре хидратирана.

 

Какво представляват скинбустерите?

 

Скинбустерите са серия продукти, фокусирани върху подмладяването на кожата в областта на лицето, шията, ръцете и деколтето. Техните цели включват подобряване на еластичността, изглаждане на текстурата и предоставяне на по-дълготрайна хидратация.

Каква е разликата между мезотерапията и скинбустерите?

 

Мезотерапията е метод, при който се извършва повърхностно инжектиране на коктейл от вещества в кожата и подкожната тъкан. Тези вещества могат да бъдат растителни екстракти, витамини, минерали, хиалуронова киселина, аминокиселини и други. Съществена разлика е, че мезотерапията е повърхностна, докато скинбустерите достигат по-дълбоко в дермата.

 

Скинбустерите, съдържащи неживотинска стабилизирана хиалуронова киселина, се отличават с ниската концентрация на молекулата, свеждаща до минимум риска от странични и алергични реакции. Те представляват продукт, сходен с хиалуроновите филъри, с безопасност и научна подкрепа.

 

Каква е разликата между скинбустерите и филърите?

 

Дермалните филъри се използват за запълване на обем там, където е загубен през годините. В сравнение, скинбустерите имат по-фина консистенция, предоставяйки постепенна хидратация, подобряване на еластичността и изглаждане на кожата.

 

Скинбустерите – за кого са подходящи?

 

Скинбустерите са предназначени както за жени, така и за мъже с различни типове кожа, предоставяйки ефективна борба с признаците на стареене. Процедурата със скинбустери е подходяща за лица с различен степен на зряла кожа.

 

Колко време отнема процедурата?

 

Всяка сесия обикновено трае между 20 и 30 минути, като предварително се нанася анестетичен крем за по-голям комфорт.