Bruno Vassari е компания за високопрофесионална козметика, основана през 1984 г. в Барселона, ставайки една от пионерските марки в този сектор в страната. Вдъхновена от великите италиански класици, сред които и Джорджо Васари, известен ренесансов художник, скулптор и архитект от 16 век, компанията е създадена с цел да бъде лидер в трансформацията на професионалната красота.

ашите продукти, на върха на иновациите

С над 20 продуктови линии Bruno Vassari е марката-справочник в сектора на професионалната козметика както на вътрешния, така и на международния пазар, изнасяйки продуктите си в над 50 страни.

 

Skin Comfort

За чувствителна, куперозна и атопична кожа

Чувствителната кожа е много често явление, тя е по-сензитивна кым външните фактори от другите типове кожа. Нуждае се от успокояване и хидратация. Bruno Vassari създаде серия от продукти за този тип кожа с екстракт от зелен чай, водорасли, мултивитамини и естествени екстракти с успокояващи свойства. Продуктите от серията Comfort ca предназначени за чувствителна кожа и нямат алкохол и парфюм в състава си или съставки, които могат да доведат до раздразнение. Терапията  укрепва и възстановява епидермиса, като се справя с дехидратацията и предпазва кожата от външни увреждащи фактори.

Oily Control

За контролиране на себум секрецията и третиране на акне

Интензивна грижа, действа себум-регулиращо, третира акне и подобрява текстурата на кожата. Регулира функцията на мастите жлези и помага за възстановяването на естествения баланс на кожата благодарение на сьдържанието на ПО, мощна съставка, която не позволява на инфекцията да се разпространи по лицето. Терапията Oily

Control предотвратява разпространението на пропион бактерията, която причинява акне, като предлага невероятни резултати още от първата терапия.

Pure Solutions

За мазна и акнеична кожа

Терапия за мазна и себорейна кожа, която действа себум-регулиращо, затваря порите, като придава здравословен и освежен вид на кожата,освен това благодарение на натуралните си съставки ,матира кожата и балансира естественото ѝ рН

АНА

Терапия за оксигениране на кожата

Терапия с Алфа-хидрокси киселини за мазна кожа, дехидратирана, с разширени пори и акне с кисти. Третира белези след акне, поради свойството си да ексфолира в по-дълбоките слоеве на епидермиса. Подходяща и за зряла кожа , склонна към омазняване.

 

Intensive Whitening

Интензивна терапия за кожа с пигментни петна

Интензивна терапия за пигментни петна в резултат на продължително излагане на сльнце. Третира пигментни петна, мелазма, получена по време на бременност, сыщо така идеален за бледа и девитализирана кожа. Съдържа Витамин С и киселини и е мощен антиоксидант, като също така има анти- ейджефект.

 

Antistress

За нормална, комбинирана кожа и кожа с липса на еластичност

Серията Antistress се бори срещу неблагоприятните фактори на околната среда, които са основната причина за дехидратирана, безжизнена и стресирана кожа.

Продуктите имат антиоксидантно действие, като сьщевременно са богати на минерали

 

Kianty Botox

Терапия с ботокс ефект за озаряване на безжизнена и нееластична кожа.Този вид терапия е подходяща за отпусната кожа,за да се възстанови еластичността,тонуса и контура на лицето.Комплексът от морски водорасли заедно с гроздовия екстракт регенерира,ревитализира,придава плътност на кожата и я предпазва от свободните радикали

 

Lab Radiance

Терапия за озаряване

Безжизнената кожа е сред първите признаци на стареене. Много преди появата на първите брьчки и отпускането, бледата и безжизнена кожа показва преждевременно стареене. За да се предотврати това, Бруно Васари е разработил LAB Radiance. Серията възстановява естествения, здрав вид на всеки тип кожа. PRO-RADIANCE ACTIVE e серия от продукти, която освобождава активните сьставки в дълбочината на епидермиса (Deep Delivery System by INdermal), като е ефективна за всички типове кожа.

Bioceuticals

Терапия за кожа без жизненост и еластичност, мощно антиоксидантно действие

Интензивна терапия за еластичност на кожата с антиоксидантно действие, която спомага за омекотяването на фините линии и брычки, като придава по-здрав и свеж вид на кожата.

 

Lab Biotics

Първата козметична терапия с ПРЕ- и ПРОБИОТИК

Терапия, предназначена за хора с атопичен дерматит! Един от най-важните защитни механизми на кожата са микроорганизмите, които я защитават. Lab Biotics e формулирана с пребиотици и пробиотици. Използването им поддържа баланса на кожната флора.

Glyco System

Химически пилинг и хидратация в една процедура

Ексфолирането е съществена стъпка, необходима за регенерацията на кожата и Бруно Васари е създал продукт, с който започва тази процедура. Glyco System e терапия с химичен пилинг, който действа в дълбочина, подходящ е за регенерация на кожата, омекотява вида на фините линии и бръчки, свива разширените пори, действа себум-регулиращо и така намалява риска от появата на комедони.

Основните ползи, които носи на кожата:

            •Подобрява вида на на брьчките

            •           Озарява лицето

            •           Стимулира производството на колаген и еластин

            •           Антиоксидантни свойства

            •           Подобрява вида на белези и несьвършенства

            •           Третира мазната кожа

            •           Изветлява пигментни петна, вследствие на продължителното излагане на слънце и мелазма

HA50X PRO Hyaluronic

Интензивна терапия с хиалуронова киселина за хидратация и лифтинг

Хиалуроновата киселина е един от основните компоненти в кожата. С течение на времето тя постепенно намалява, в резултат на което се появяват бръчки и загуба на

еластичност на кожата. НА50Х третира кожата с хиалуронова киселина, за да ѝ придаде гладък, подмладен и сияен вид. Терапия, препоръчана за всички типове кожа, предимно за дехидратираната.

 

Lab Division Collagen Booster

Терапия за стимулиране на колагеновия синтез Collagen Booster

Терапия Lab Division е създадена за борба против стареенето на кожата. Collagen Booster терапията помага за стимулиране на производството на колаген , като също така е богата и на други активни съставки, които подпомагат изглаждането на брьчките, регенерацията на клетките, забавят процеса на стареене поради мощния антиоксидантен ефект. Продуктите, включени в тази серия, са със сертифицирани резултати поради мощното действие на активните вещества, които са внимателно подбрани, за да проникнат дълбокотъканно.

 

услуги

ALL SKIN TYPES
70 лв.

Процедура за почистване и грижа, подходяща за всеки тип кожа.

SKIN CONFORT
100 лв.

Процедура, предназначена за чувствителна и куперозна кожа.

WHITENING
100 лв.

Процедура за избелване на кожата.

KIANTY EXPERIENCE
100 лв.

Винена терапия за зряла кожа.

ОКОЛООЧЕН КОНТУР & УСТНИ
60 лв.

Поддържане на нормална хидратация на кожата.

BRUNO VASSARI
70 лв.

ИНТЕНЗИВНИ КОРИГИРАЩИ ТЕРАПИИ.

AHA
110 лв.

Ексфолиация на кожата и оксигенна терапия на базата на гликолова киселина.

LAB BIOTICS
110 лв.

Терапия за дерматити и реактивна кожа.

HA5OX
110 лв.

Терапня за суха и дехидратирана кожа.

PURE SOLUTION
110 лв.

Терапия за мазна и склонна към акне кожа.

GLYCO SYSTEM
110 лв.

Химичен пилинг за всеки тип кожа.

AQUA GENOMICS
110 лв.

Хидратаци и хранителна терапия.

WELTENING
110 лв.

Терапия за третиране на пигментни петна.

COLLAGEN BOOSTER
120 лв.

Запълваща терапия и възстановяване обема на лицето.

LAB BOOSTERS
from 120 лв.

Поддържаща терапия, подходяща за всеки тип кожа.

LAB RADIANCE
120 лв.

Терапия за блясък.

BIO-CEUTICALS
130 лв.

Лифтинг терапия с ефект подобен на ботокс.

ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ
от 70 лв. до 110 лв.

CONCILIUM BEAUTYCOACH
70 лв.

PRX-T33
100 лв.

Комбинация от трихлороцетна киселина, водороден пероксид и коджикова киселина, които изцяло ще обновят кожата, правейки я гладка, с изравнен тен, запулвайки хипотрофични бедези. Без излющване и еритем!