ROLLSHAPE

МАСАЖЕН РОЛЕР

 

Според теория проблемите с целулита се развиват във влакнест слой съединителна тъкан, наречен повърхностна фасция, която лежи под кожата, съдържаща мастни клетки. Неправилното упражняване, нараняванията и липсата на активност могат да причинят появата на този слой .  Миофасциалния масаж спомага за изглаждане на този слой съединителна тъкан, като по този начин се коригира  целулита.Предимства на масаж  с RollShape са:

 

Намалява  целулита

Разрушава мастните клетки

Подобрява мускулната работа

Намалява болката

Ускорява възстановяването на мускулите

 

КАК РАБОТИ МАСАЖЪТ ?

 

Масаж с  RollShape може да унищожи комбинацията от мастни клетки в мастната тъкан и да помогне да се отделят единични мастни клетки, които лесно се прехвърлят на енергия. Също така помага да се увеличи лимфната и кръвната циркулация, която носи кръв с кислород в мастната тъкан. Редовното подвижване преди и след тренировка спомага за подготовката на мускулите за тренировка напред и също така помага за възстановяване на мускулите

 

ROLLSHAPE Бързо възстановява тялото след мускулни или гръбначни наранявания.

 

Благодарение на  INFRARED отопление, кръвоносните съдове се разширяват и процеса на детоксикация се ускорява. Затоплянето на тялото оказва влияние върху мускулната релаксация, благодарение на което лечението е по-ефективно. Инфрачервената отоплителна терапия е една от най-популярните методи за отслабване в света.

 


 

ХРОМОТЕРАПИЯ

 

Това е терапия, която използва избрани цветове за въздействие върху организма. Променливите светлинни цветове имат значителен ефект върху хормоналния отговор в тялото. Благодарение на тази терапия можем да увеличим съпротивлението и да възстановим баланса на тялото.

КОЛАГЕН

 

Застаряващата кожа е слаба, суха и бръчките започват да се появяват върху нея. С възрастта броят на колагенните влакна става все по-малък и те се сгъстяват. За да предотвратим това в Rollshape, ние използвахме лъчение от специално избрани светлинни вълни. Синергичното лъчение засяга процесите на възстановяване на кожата, допълнително подкрепени от масаж.

 

ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА

 

Животът в такава среда влияе върху сънливостта, неразположението и умората. Йонизацията на въздуха доставя въздух със здравни йони, което ви кара да се чувствате по-добре и да достигате до тялото си част от енергията, от която се нуждае.

 

RollShape лимфен масажен ролер е насочен основно към премахване на целулита и оформяне на стройна фигура. Съществуват обаче и много други полета, при които масажът на ролките се оказва полезен. Активиране на лимфната система, разкъсване на мастната тъкан, пост-травматична рехабилитация, подготовка за спортно обучение, тонизиране на кожата тънка. Това устройство съчетава лекота на използване и естетическа производителност.

услуги

ROLLSHAPE
25 лв.

Процедура 1 час

ROLLSHAPE
30 лв.

Процедура 1:20 час

за теб

Специални предложения

ПРОММО ПАКЕТ

вземи 5

НА ЦЕНАТА НА 4 БР.