Единственото устройство в света, извършващо Мулти Микро Алвеоларна Стимулация (MMAS), с видими резултати след първата процедура. Иновативният патент Roboderm® третира кожни проблеми и неравности, като стимулира съединителната тъкан ефективно и в дълбочина.

 

Иновативната технология icoone LASER Health Care съчетава механична стимулация, доставяна от независими моторизирани микростимулатори, с действието на LASER и LED източници на светлина, което бързо и ефективно се насочва към устойчивите на диети и упражнения мастни натрупвания.

Сензорният дисплей на накрайника Robosolo позволява на терапевта да избере опция 650 nm LED или 915 nm LASER, или комбинация от двете. Благодарение на Мулти Микро Алвеоларната Стимулация, тези източници на светлина спомагат за постигане на по-бързи и дълготрайни резултати .

650 nm LED: подмладява кожата ,като действа върху фибробластите в съединителната тъкан и стимулира производството на колаген. Тази дължина на вълната достига до мастните клетки, причинявайки отваряне на преходните пори на клетъчните мембрани, като по този начин освобождава мастното съдържание на клетките.

915 nm LASER ,постига ремоделиращо действие, като достига до най-дълбоките слоеве на тъканта, прониква в мастните клетки и активира липолизата.

Здравето започва със здрава кожа. icoone® Laser Med е иновативна технология в сферата на неинвазивната естетична медицина, предлагаща изцяло безболезнени процедури. Резултатите, постигани с апарата, са изключителни дори при чувствителна и проблемна кожа.

 

Този модел съчетава ефекта на тъканна регенерация от механична стимулация (мулти микро алвеоларна стимулация) с действието на LED и LASER светлинни източници, постигайки несравними резултати както по отношение на естетиката, така и по отношение на рехабилитацията.

Лазерът и светодиодът въздействат върху порите на клетъчните мембрани, предизвиквайки активиране на митохондриите, силовите центрове на клетките. Този процес подобрява оксигенацията на клетките, стимулирайки тъканния дренаж и липолизата.

 

Подмладяване на кожата с LED

 

Дължината на вълната от 650 nm насърчава обновяването на клетките чрез стимулиране на производството на колаген и еластин и подобрява венозната и лимфна микроциркулация. При приложение след оперативни интервенции, апаратът насърчава заздравяването на тъканите и по-добрата оксигенация на кожата, като същевременно намалява възпалението, отока и болката.

 

 

Моделиране на тялото с ЛАЗЕР

Дължината на вълната от 915 nm стимулира мастните клетки чрез активиране на естествения им метаболизъм (липолиза), като по този начин намалява целулита, спомага за тонизиране и стягане на тялото и улеснява микроциркулацията, със значителен дрениращ ефект.

 

icoone 60
100 лв.

Процедура от 60 мин.

Icoоne 80
120 лв.

Процедура от 80 мин.

Icoone 60 pack
850 лв.

Пакет от 10 процедури по 60 мин.

Icoone 80 pack
1000 лв.

Пакет от 10 процедури по 80 мин.