ЛИЦЕВАТА ТЕРАПИЯ

5 ТЕХНОЛОГИИ В ЕДНО ОБОРУДВАНЕ Oxygenera включва 5 революционни технологии, които могат да бъдат комбинирани в терапията за лице или може да се използват индивидуално за лечение на специфични кожни проблеми. ПОЛЗИ Възстановява еластичността и осигурява сияйност на кожата яркост на кожата; Заменя традиционните инвазивни Използва концепцията Soft Laser, която влива активните съставки в дермата; Оксигенира тъканите и активира микроциркулацията на кръвта; Стимулира производството на колаген и еластин; Подобрява общото здравословно състояние на кожата; Видими дълготрайни резултати.


Микродермабразио с диамантени частици – ексфолира кожата в дълбочина, увеличавайки производството на колаген и еластин, спомага за клетъчната регенерация, улеснява извличането на черни точки и подобрява общото състояние на кожата.

 

Oxigen Hiperbaric – 98% чист кислород, под налягане, се въвежда в най-дълбоките слоеве на кожата. Поради подобряването на клетъчната оксигенация, се стимулира кръвообращението и клетъчната регенерация и кожата е дълбоко хидратирана чрез стимулиране на производството на колаген и еластин.

 Мултиполярна радиочестота – повишава кръвообращението и производството на колаген, като придава на кожата лифтинг ефект. Има охладителна система, която поддържа епидермиса в нормална температура, дори ако дермата е нагрята (45-60oC).

 

Phooton Oxygen Mask Phooton Oxygen Mask със So Laser – маска с лазерна светлина и хипербарен кислород, която подобрява клетъчната активност чрез стимулиране на клетъчния метаболизъм. Ускорява кръвообращението, възстановява тонуса и еластичността на кожата, има силен ефект против стареене и задълбочено възстановяване на кожата. 

 

Виртуална мезотерапия – прониква в дълбочина активните вещества, значително повишава пропускливостта на кожата за йонни вещества, както и за нейонни вещества (дори за макромолекули) и действа върху липидните структури, причиняващи отварянето на трансмембранни канали. Има 2 накрайника- периокуларна мезотерапия и мезотерапия за лице.

ПОЛЗИ

 

Възстановява еластичността и осигурява сияйност на кожата яркост на кожата;

Заменя традиционните инвазивни

Използва концепцията Soft Laser, която влива активните съставки в дермата;

Оксигенира тъканите и активира микроциркулацията на кръвта;

Стимулира производството на колаген и еластин;

Подобрява общото здравословно състояние

ПРЕДИМСТВА

 

5 най-съвременни неинвазивни технологии;

Хипербарен кислород с медицинска чистота 98%;

Заменя класическите процедури за лице;

Всички технологии могат да се комбинират в една терапия за лице или да се извършват индивидуални процедури;

Персонализирани терапии

Лесен за използване сензорен екран и софтуер;

Голямо разнообразие от процедури;

Персонализиране на терапевтичната сесия според лекувания проблем;

Технология, софтуер и протокол съставени, тествани и одобрени от Beauty One.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ

услуги

OXYGENERA PRO Комплекс
120-160лв

Незабавен лифтинг, който стимулира синтеза на колаген, лекува акне и възстановява оптималното ниво на хидратация. Терапията съчетава хипербарен кисдород, радночестота, микродермабразно и SoftLaser Mask(включва една апмпула Institut BCN (classic/advanced/cocktail)

OXYGENERA PRO Комплекс
70 лв.

Поставяне на ампула + маска в кислородна терапия

OXYGENERA PRO Комплекс
80 лв.

Поставена с безиглена мезотерапия, кислородна терапия, маска

OXYGENERA PRO Комплекс
70 лв.

Комплекс 2 терапии в 1