ВИДОВЕ МАСАЖИ /времетраене/

·      Антицелулитен масаж 40 мин

·      Антицелулитен масаж +Мадеротерапия 45 мин

·      Антицелулитен масаж със склупторираща козметика/маска 45 мин.

·      Цялостен Масаж (Класически) 50 мин

·      Частичен масаж(Гръб, Ръце) 35 мин

·      Частичен масаж (Гръб ) 30 мин

·      Спортен масаж 45 мин

·      Мадеротерапия (Крака, Седалище, Корем или Паласки)- лимфен дренаж. 60 мин

·      Мадеротерапия(Крака,Седалище,Корем,Паласки,Ръце) 90 мин

·       

При закупуване на пакет 5 броя масажи- 7 % отстъпка

При закупуване на пакет 10 броя масажи-10% отстъпка

Възстановете хармонията на тялото и ума с мануални масажи

 

Добре дошли в света на релаксацията и възстановяването! Мануалните масажи са магията, която тялото ви заслужава. В днешния бърз темп на живот, отделянето време за себе си става все по-важно, а мануалните масажи са един от най-ефективните начини да се отпуснете и възстановите енергията си.

 

🌿 Защо мануални масажи?

 

Мануалните масажи не само предлагат изключително усещане за релаксация, но и имат ползотворен ефект върху физическото и емоционалното благосъстояние. Те помагат за регулиране на напрежението в мускулите, подобряват циркулацията на кръвта и лимфата, и същевременно допринасят за намаляване на стреса и тревожността.

 

🌸 Предимства на мануалните масажи:

 

Отпускане на напрежението: Масажът помага да се отпуснат стегнати мускули и да се намали болката.

 

Подобряване на гъвкавостта: Работата върху тъканите и ставите подпомага повишаването на гъвкавостта.

 

Подобряване на съня: Релаксацията, която предоставят мануалните масажи, често води до подобряване на качеството на съня.

 

Стимулиране на циркулацията: Повишаването на кръвообращението подпомага доставката на кислород и хранителни вещества до клетките.

 

👐 Нашите лицензирани терапевти:

 

Нашите опитни терапевти са тук, за да ви предоставят персонализирани мануални масажи, съобразени с вашите индивидуални нужди. Независимо дали сте на пътя към възстановяване след спортна активност, или просто желаете да се поглезите, нашите експерти са тук, за да ви помогнат да постигнете идеалното състояние на хармония и удовлетворение.

МАДЕРОТЕРАПИЯ

Мадеротерапия е уникален вид лимфодренажна масажна техника, която използва анатомично проектирани дървени инструменти за подобряване на размера и пропорциите на тялото, като същевременно подобрява цялостното здраве. Тези инструменти позволяват силно целенасочен натиск върху проблемните зони (като бедра, седалище, любовни дръжки и корем).

Налягането засилва разграждането на мастните натрупвания и фиброзния целулит, така че да може да бъде елиминиран по естествен път с други токсини. В Madero Therapy предлагаме и мануален лимфодренажен масаж и бразилско повдигане на дупето с дървени вендузи.

Техниката включва повтарящи се движения с помощта на различни дървени инструменти за манипулиране на целеви области на мускулите, мазнините и целулита, стимулирайки лимфната дренажна система за премахване на ненужната вода, мазнини и токсини от тялото.

Това, което прави това лечение уникално, в сравнение с други алтернативи като лазерно, ултразвуково отстраняване на целулит или липосукция, е, че стимулира производството на еластин и колаген и елиминира целулита в корена му, без прекъсване! Това е 100% естествен, неинвазивен метод без противопоказания. За постигане на желаните резултати са необходими серия от 10,15 до 20 процедури. Това е много ефективно следоперативно лимфно лечение за тези, които са претърпели липосукция или процедури BBL (Brazilian Butt Lift). Мадеро терапията се практикува от векове в ориенталските страни, но поема вълната от популярност през 90-те години в Колумбия. Думата Madero на испански означава „дърво“ и затова се нарича „дървена терапия“ или терапия за скулптуриране на тялото.

услуги

Антицелулитен масаж
35 лв.

Процедура 40 мин.

Антицелулитен масаж
45 лв.

+Мадеротерапия - Процедура 45 мин.

Антицелулитен масаж
50 лв.

Със склупторираща козметика/маска 45 мин.

Цялостен Масаж
60 лв.

(Класически) - Процедура 50 мин.

Частичен масаж
40 лв.

(Гръб, Ръце) - Процедура 35 мин.

Частичен масаж
35 лв.

(Гръб ) Процедура 30 мин

Спортен масаж
65 лв.

Продължителност 45 мин.

Мадеротерапия
60 лв.

(Крака, Седалище, Корем или Паласки)- лимфен дренаж. Процедура 60 мин.

Мадеротерапия
90 лв.

(Крака,Седалище,Корем,Паласки,Ръце) Процедура 90 мин

отстъпка от

7 %

При закупуване на пакет от 5 броя масажи

отстъпка от

10 %

При закупуване на пакет от 10 броя масажи