BCN ADVANCED

BCN Capillum-Peptides

Коктейл от три вида активни съставки, които действат срещу косопад, като регенерират косъма. В състава му са включени ново поколение пептиди, които регулират цикъла на растежа на косата. Богат на витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина. Пептидите и другите активни съставки регенерират и укрепват дермалната папила, като подобряват структурата на косъма, правят косата по-гъста.

BCN Lumen – Peptides

Разтвор, който третира хиперпигменатцията. Съдържа три различни активни съставки и успешно повлиява различните типове хиперпигментация. Инхибира меланогенезата, стимулира клетъчната детоксикация и намалява преноса на меланозоми към кератиноцитите. BCN Lumen-Peptides съдържа и други активни съсътавки като хиалуронова киселина, витамини, аминокиселини и минерали, които имат антибръчково действие, озаряват кожата и я хидратират

BCN Oculare – Peptides

Коктейл с обновена формула, подходяща за зоната около очите. Разработен за борба с проблемите на околоочния контур, като торбички, тъмни кръгове и „пачи крак“.

BCN Lipid – Peptides

Серум за контуриране на тялото, който подобрява вида на мастния целулит. Обновената формула съдържа активни съставки с липолитично действие, комбинирани с коктейл, който спомага разграждането на локализираните мастни натрупвания. Особено подходящ за шокова терапия на локализирани мастни натрупвания по горната част на ръцете, бедрата, дупе, колене и талия.

BCN Tensis – Peptides

Разтвор с патентована формула, която е в основата на BCN Tensis компекс, изглаждаща кожата и придава еластичност. Новото поколение пептиди действа на връзката между дермата, епидермиса и мускулите. Хиалуроновата киселина, витамините, минералите и аминокиселините се грижат за здравето на кожата, като имат ревитализиращо и противобръчково действие.