BCN COCKTAILS

BCN Adipo

Антицелулитен коктейл, който повлиява целулита и стяга кожата. Подходящ е за терапии на двойна брадичка. L- карнитинът и кофеинът разграждат натрупаните мазнини. Органичният силициев диоксид хидратира и регенерира клетките, като стимулира произвоството на колаген.

BCN Adipo Forte

Липолитичен коктейл, който подпомага премахването на нежеланите мазнини. Може да се използва и като допълваща процедура след липосукция. Фосфатидилхолинът разгражда мазнините, складирани в адипоцитите, дезоксихолова киселина намалява локализираните мазнини, L-карнитинът спомага за изгарянето на мазнините, а силициевият диоксид поддържа епидермиса хидратиран и укрепва съединителната тъкан, предотвратява отпускането, причинено от загубата на тегло.

BCN Base

Базисен коктейл, който може да се използва както за борба с признаците на стареене, така и в комбинация с други BCN коктейли за създаване на персонализирана терапия. Хидратира кожата и придава еластичност. X- DNA гелът в комбинация с хиалуроновата киселина имат антиоксидантно действие, докато силициевият диоксид регенерира кожата.

BCN ECQ10

Регенериращ коктейл, който стяга кожата, хидратира я, видимо я подмладява с помощта на колаген, еластин и коензим Q10. Колагенът запълва бръчките и се бори срещу стареенето. Еластинът подпомага регенерацията и придава еластичност, докато коензим Q10 има антиоксидантни свойства. Стяга кожата и подобрява вида на бръчките.

BCN Melano

Коктейл, който третра хиперпигментацията и хроностареенето. Глутатионът действа като антиоксидант – инхибира производтвото на меланин. Витамин C неутрализира свободните радикали, които причиняват преждевременно стареене. Гликоловата киселина има ексфолиращ ефект, който има благоприятно действие върху пигментните петна по кожата.

BCN Revita-ha

Коктейл, специално разработен за хидратиране и регенериране. Подходящ за уморена кожа, за третиране на бръчки и за възстановяване плътността на кожата. Revita-HA озарява и придава еластичност.

BCN Scalp

Коктейл проотив косопад с формула, която балансира регенерацията на клетките и намалява влиянието на фактори, които причиняват косопад. Подхранва дермата, като стимулира метаболизма на косата. Защитава космените фоликули, като укрепва структурата на косъма.